Serveis

Fisioterapia i osteopatia

Què és la fisioteràpia?

La fisioteràpia és una ciència de la salut que ofereix una alternativa terapèutica no farmacològica per pal·liar símptomes de múltiples malalties, tan agudes com cròniques. Aquesta ciència utilitza mètodes, actuacions i tècniques que a través de l'aplicació de mitjans físics, curen, prevenen i adapten a persones afectades de disfuncions mecàniques, musculoesquelètiques i orgàniques o a les que volen mantenir un nivell adequat de salut física i mental.

La fisioteràpia és una ciència que pot ajudar a tots els grups socials des de nens a gent gran, esportistes o gent sedentària , amb alguna lesió o sense, a guanyar en qualitat de vida .

Què és l'osteopatia?

L'osteòpata proposa tornar a equilibrar l'esquelet, els músculs i els lligaments  a fi que tots els líquids circulin correctament. Dóna molta importància a la columna vertebral,  el pilar, la carcassa que conté el sistema nerviós autònom.

Es parla d'estructura pensant en  la carcassa humana i de funció pensant en els diferents òrgans que asseguren les funcions vitals.  D'aquí l'origen de la paraula osteopatia que procedeix del grec os – (estructura) i pathos (influència que ve de l'interior).

consulta_landscape
_DSC6368-1 copia

Quins són els tractaments osteopàtics essencials?

L'osteopatia tracta principalment les patologies musculosquelètiques: lumbàlgies, cervicàlgies, dorsàlgies, esquinços cervicals i de turmell, dolors d'espatlla , tendinitis, artritis i en definitiva aquelles afectacions osteomusculars habituals. També és molt eficaç en casos específics de migranyes, vertígens, otitis, problemes circulatoris, digestius, endocrins, ginecològics, urològics, neurològics, traumatològics, etc.

Té a més a més bons resultats en pediatria, tan en nounats com  en infants

Existeixen tres tractaments en osteopatia:

 • Estructural: que es dirigeix especialment als trastorns de les estructures òssies, musculars i articulars.
 • Visceral: que s'interessa per les visceres com ara el fetge, el ronyó, l'estómac...
 • Cranial: que insisteix en la noció de mobilitat dels ossos del crani i es dirigeix al desenvolupament del nadó, del nen, així com als trastorns funcionals de l'adult.

Pilates

Les nostres classes de pilates s’adapten a les teves necessitats, amb aquesta tècnica, buscant el control del cos podem tractar d’una manera efectiva dolències, reforçar musculatura i reeducar posturalment el cos millorant el benestar personal.

_DSC6436-1 copia

Sessions de pilates amb màquines en grups reduïts

On treballarem diferents exercicis amb el material que va dissenyar Joseph Pilates, Reformer, Cadillac i cadira, totes elles basades en un sistema de molles on exercitaràs les diferents parts del cos per tal de treballar l’estabilització, força i flexibilitat amb total control.

Sessions personals de pilates amb màquines

Aquestes clases personalitzades son molt indicades per potenciar el rendiment individual en les que treballem les necessitats especifiques de cadascú.

_DSC6448-1 copia_tallat
_DSC6439-1

Rehabilitació basada en pilates

Classes impartides amb un fisioterapeuta enfocades a persones que tenen diferents patologies, lesions o dolències. L'objectiu es torna a aconseguir l'harmonia, treballant de manera controlada amb diferents exercicis específics per ensenyar a moure'ns de manera eficient.

Pilates prenatal o postpart

Aquestes classes estan enfocades a mantenir-te en forma durant l'embaràs, reforçant el core, mantenint l'elasticitat i la correcta mobilitat de la columna; treballarem l'estabilitat de la pelvis i de la lumbar a mesura que es vam produint els diferents canvis fisiològics.

Les classes de post part estan enfocades a recuperar la faixa abdominal, musculatura del sol pèlvic, així com recuperar la musculatura i flexibilitat del tot el cos. En aquestes sessions es combinarà pilates amb abdominals i hipopressius.

_DSC6515 copia
IMG-20190108-WA0007

Hipopressius

La gimnàstica abdominal hipopressiva consisteix en exercicis amb pautes posturals i respiratòries que van ser creades pensant en les dones en fase de recuperació postpart. Aquesta tècnica aporta múltiples beneficis dins el camp de la teràpia física i prevenció. Millora aspectes com: la salut, l'estètica i el rendiment esportiu.

• Redueix el perímetre abdominal i millora la funció
• Millora el to de la musculatura sol pèlvic després de l'embaràs
• Permet regular els paràmetres respiratoris
• Prevenir la incontinència orinaria i el prolapse
• Facilita el transit intestinal

Pilates atlètic

Si tens ganes de millorar la teva condició física, si practiques algun esport i necessites buscar més eficàcia, treballar la flexibilitat, força, control i aconseguir un millor rendiment esportiu.

_DSC6407-1 copia

Llistat de preus

 • Pilates individual

  1 classe puntual - 60€

  Bo 5 classes - 275€

  Bo 10 classes - 500€

 • Pilates duo

  1 classe puntual - 45€

  Bo 5 classes - 190€

  Bo 10 classes - 320€

 • Pilates grup

  1 classe puntual - 27€

  1 classe setmanal - 88€

  2 classes setmanals- 164€

 • Osteopatia

  1 sessió - 60€

  Bo 5 sessions - 275€

 • Fisioterapia

  1 sessió - 60€

  Bo 5 sessions - 275€

 • Massatge terapèutic

  1 sessió - 60€

  Bo 5 sessions - 275€