Qui som

Meritxell
_DSC6515 copia

Hola, sóc la Meritxell,

fisioterapeuta diplomada a l'escola Universitària Gimbernat, entrenadora personal de Pilates i aviat titulada en osteopatia. També sóc mare d'una petita que em té enamorada i un gos, un caniche que es diu Uko.

El meu amor cap a l'esport em va portar a treballar com a instructora i entrenadora personal en diferents centres reputats de Barcelona mentre estudiava fisioteràpia. Allà vaig descobrir el Pilates. Va ser tota una revelació. Totes les peces del puzle van començar a encaixar. Vaig descobrir que era possible unir la pràctica de l'esport amb la fisioteràpia i que era possible entrenar el cos d'una forma efectiva i controlada, a la vegada que treballàvem les lesions.

Sóc empàtica, perseverant i honesta, flexi vegetariana i entusiasta. Amant de la naturalesa i dels animals. M'agrada viatjar amb la nostra vella furgo i gaudir dels petits moments en família.

M'entusiasmo i em realitza veure com les persones se senten millor i evolucionen dia a dia amb els petits canvis i com això influeix a la seva vida quotidiana.

No m'agraden les injustícies, la falsedat ni la hipocresia.

En què et puc ajudar

Tinc més de 10 anys d'experiència com a fisioterapeuta i entenedora de Pilates com autònoma i en diferents centres de Barcelona. Crec en un equilibri entre cos-ment on l'alimentació i una vida més acord a les nostres necessitats ens fan sentir millor.

Deixa que t'ajudi a trobar el teu propi equilibri, millorar el teu cos i el teu estat de benestar!

T'has quedat amb ganes de saber més de mi? Passa't per la meva pàgina de contacte per dir-me hola i explicar-me que et ve de gust que treballem junts.